Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt som jag får

utan dej
utan din värme
din gosiga kropp
dina bedjande ögon
samtal där du ska ha sista ordet
dina stunder av aktivitet
din starka personlighet
lockar fram leende


tack vare dej får jag luft
rörelse
kontakter
dina bidrag av smuts
dregel
och hemska fjärtar
färg i min tillvaro

tack till 83 kg Sankt Bernardshund




Övriga genrer av jardan
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-04-18 21:14



Bookmark and Share


    Bögen
Ja jag antar att hon ska ha sista ordet i diskussionerna! *sktratt*
2009-04-19

  David Calvert
visste ungefär var det bar i första stycket

gillade texten, kul o annorlunda!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan