Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attrapphatt - Berzelii park 19/4

 

en mordisk natt på Berns salonger
det finns en gammal sägen i en blues

det blåa ljuset
och den magra kvinnan går in skorna
mannen spelar munspel med sin mun

lampan lyser inte längre brottslinjer i taket

bang bang bang bang

ljuder från en spade
slår ner bakgrunden

medan människan bär bort musiken




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-20 01:02



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
det var munskänken, no doubt
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP