Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två idioter






andas med din snusiga breath
blås min ögonfransar rufsiga
kläd av dig dina snedslitna jeans

och säg att du tycker att jag är läcker
eller kanske räcker

även om jag inte är


lägg dig ner med din sneda ryggrad
jag vill slicka din stubb blå
eller grön eller tills min tunga rivs i stripes

skratta ditt obildade skratt
och ge mig lögner jag klarar att förvalta

drunkna oss i solljus genom skitiga fönster


slut dina ögon, eller sov räv
så ska jag dansa naken på din mage
vissla mig en jojk eller köp en transistor

för jag behöver reglera mina spänningar


läs högt ur bibeln för mig
eller göteborgsposten om du hellre önskar
bara du gör det med din hesaste röst

om du hungrar har jag ingenting att mätta
men jag kan ge dig

vätska att klara ännu en dag


öppna balkongen och släpp in lite vind
för jag är ingens fläkt
spotta i mitt öra tills det svämmar över



och segla mig i land










Fri vers av lyckeli
Läst 835 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-04-22 10:13



Bookmark and Share


    Nattviol
"slut dina ögon, eller sov räv
så ska jag dansa naken på din mage
vissla mig en jojk eller köp en transistor

för jag behöver reglera mina spänningar2

ett stycke som får mig att le brett
underfundigt är ditt jonglerande
med ord och känslor!

; )
2009-07-28

  barfotafantomen
fan så fet text.

hamrar och slår gör den, fast ändå tyst.
2009-05-27

  Gisela Nordell
skimrande
brutalt
2009-05-08

  Gunnar Odhner
härlig energi, rakt i magen
2009-05-05

  erkki
Vadå två idioter ?
Den ena kanske räcker?
Den andra var en doter?
Vem av de två var läcker?

:-=
2009-05-03

  wayward - taiga
kärlek :)
2009-04-28

  Gunnar Norrman
Jag är fortfarande förundrad över hur Du kan skriva så här rakt, oförställt, naket och fullständigt oskyddat. Du slår knockout på dina läsare!
2009-04-27

  Joakim P Udd
bra levande text, försynt och brutal, bredbent och bitter. sjukt cool.
2009-04-27

    Tea Alex
Fantastiskt!!!
2009-04-23

  Elaine.S VIP
Så himla bra...jag nöjer mig med de orden och tackar för läsningen!!
2009-04-23

  Per Teofilusson
Och så är den inte sluten. Det finns här småfönster åt skilda håll, tolkningsvägarna är flera, antydningarna sitter, korta snabba hugskott. Så!
2009-04-23

  Per Teofilusson
Ojojoj så bra, tätt och inget att anmärka, inte ett ord ska bort. Vuxendans med klokskap: ja, tröst, tröst. Det svänger!
2009-04-23

  Marjavaara
Förbannat braa
2009-04-23

  elden
Gillar språket (:
2009-04-23

  LePenseur
Framför allt slutet är bra här, tycker jag. Vulgärt vackert, liksom. Surrealism-varning, men skön och positiv sådan.
2009-04-22

    ej medlem längre
Du fortsätter att imponera.
2009-04-22

  Sturesdotter
Man blir helt tagen, som vanligt...
2009-04-22

  SecretGardenofLotta
Härlig känsla, härligt flow i orden!
2009-04-22

  blaite
Du e grymmast..
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli