Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ville veta?

 

 

 

När allt ser mörkt ut

så kan det hjälpa

att blunda en stund

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 498 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-23 01:36



Bookmark and Share


  häxanmara
Japp för en sekund och sen finns problemen där igen,,,
2009-05-01

  micke marin
Jo den är bra.. den liksom stannar hos en och bökar sig in. Och det stämmer ju. Snyggt!
2009-04-26

  friheten
Wonderful
2009-04-23

  Lena Krantz VIP
Klockren!

Vad mer finns att skriva?

;o)
2009-04-23

  Blåbäret
rader så klockrent bra...applåder
2009-04-23

  Måna N. Berger
För: överraskningsmomentet, för det filosofiska djupet, för humorn, för det sparsmakade formatet - applåder!
2009-04-23

  Diana,V
så sant, så bra.
2009-04-23

  blaite
Eller dra ner persiennerna..förstår va du menar,,och det är kalas bra..Blaite
2009-04-23

  Maria T
Blunda och ta en vilopaus
2009-04-23

  Mr Lindemann VIP
Man blundar in mörkret så då

sedan kommer ljuset farande då


i det att skuggorna lämnat in
finns vi där i blundlandet
2009-04-23

    Nattviol
är det för att man då lättare
ser sitt eget inre ljus?
2009-04-23

  coffe
underbar......c
2009-04-23

  Elaine.S VIP
Så sant , så sant...
2009-04-23

    Damir
Vilken underbar, vad mer kan man säga? du har gjort det igen
2009-04-23

  JNI
jaa, så att ljuset tänds bakom ögonlocken och kan åter öppna dom för att se saker på annat sätt, applåd !
2009-04-23

  Stjärnregn
Ja verkligen genialiskt!
Och sant dessutom! ;-)
2009-04-23

  Blomster
Att blunda kan ibland vara enda möjligheten för att kunna samla tankarna... Fina rader du fick till min vän!
2009-04-23

  Lejonhjärtas poesi
En sanning så god som någon, blundar och ler inombords.
2009-04-23

    Johnjohn
så sant så sant.....*applåd
2009-04-23

  Bjarne Nordbö
Det finns stunder då jag fått blunda länge...
2009-04-23

    ej medlem längre
ja det kan vara väldigt nyttigt (:
visa ord (enligt mig) *applåd*
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du