www.youtube.com/watch?v=nnuQscKrd5g Aveu: bekännelse, erkännande och mycket mer än så *tolkningsfritt*" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.youtube.com/watch?v=nnuQscKrd5g Aveu: bekännelse, erkännande och mycket mer än så *tolkningsfritt*


Ave*u* Mon Chéri




När något - ting blir ditt liv
kan det. döda dig. lika snabbt
som det gav dig liv.

 

 

 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 14:31



Bookmark and Share


  Daigo
en snygg uppfällbar stol, dock helt opraktiskt byggd,
blev mitt liv och jag dog i samma stund.
2009-04-25

  JNI
du är enastående !!
2009-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Ingenting får ta makten över mig.
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman