Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du tar efter din syster och min värld är förgänglig.


Hur missade jag det hur missade jag tron?

Och plötsligt

rann djupet
ur mig
och
jag grät

fö att du förlorat dig själv
för att du inte ser
för att du inte hör

För att du inte vill.

Det är nästan värst av allt
att jag inte gav dig
tron.


Hur missade jag hur missade jag



Det?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-04-24 20:32



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Klandra inte dig själv. Du har gjort ditt allra bästa. Tron måste komma inifrån var och en av oss, du har verkligen inte missat att ge den - man kan försöka påverka, mer kan man inte göra. * kram *
2009-04-24

  Sturesdotter
Du har inte missat något; man kan påverka, förmedla - men det sista steget kan man inte tvinga.
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP