Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.0


tecken: ____ nr. -----



Likt ett kalligrafiskt tecken i skyn
av en hand med mjukt eftertryck

Eller en slarvig graffiti
över en ramlös tabula rasa av falsk safir



Ett streck har då slutligen dragits
över himlens förbannade orörlighet




Vem Du än är:

Fan ta Dig
som varken vill
eller inte vill något

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 23:08



Bookmark and Share


  Cris
Ja fy f-n för den som varken vill eller inte vill.... åh... !!
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet