Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ärr kan läka.

Faller, fäller tankar
och vilsegågna känslor
som
slår
slår
slår

Stapplar fram
i förgågna rum
nästar men
brister

Rör mej under lövverk
där soljuset
nuddar min tinnning

En stilla
bekräftan
av hopp
och ärr

Kan läka.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-25 19:35



Bookmark and Share


  Junitvillingen
De sista raderna lyfter texten högt ovan molnen. Underbart!
2009-04-25

  Sturesdotter
Vi kan läka mer än vi tror....
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP