Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...att möta sina illusioner...


Det gör ont...



…att skriva till dig
när gränserna passerats
och förväntans löften
blev stoft
när ordens innerlighet
inte nådde fram?

Så blev vi en illusion
när höstliga fotsteg i vinden
lämnade frågetecken

Var fanns trösten?

Förljugna förnekanden
då orden svävar
i tomma rymder
utan realitet
där allt blivit ett förflutet
redan innan det inträffade.


© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-25 22:54



Bookmark and Share


  Quasimodo
Smärta och sorg för möten och avsked i förändringar.
2009-11-18

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Den är mycket läsvärd då orden griper tag i djupet. Den är så
smärtsam och så talande. En av mina favoriter.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D