Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är på väg



Kråkor och kajor
på staket
och gärdsgårdar
tittar slött
allt är dött

storspovens gälla rop
hon är inte här
hon är inte här
ekar ödsligt över
vildands rede

syster jag är på väg
rusta ditt bo där
du brukar
innan majsolen går upp
är jag tillbaka
med famnen fylld
av det gröna.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 08:54



Bookmark and Share


  Vildand VIP
tack " broder " ;) ... läser den gärna !!
2009-04-26

  L Patrik W Johansson VIP
skrev en text om Systrar i veckan,
kolla gärna även om den är enkel och inte med fåglar och flora som i den här

läser nästan bara naturister nu (höll jag på att säga) som skriver om natur alltså...
;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real