Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tömd tålamodspåse

vad olycklig du ser ut, sa han
orkar alltså inte lura omvärlden längre
löven ligger kvar i den spirande häcken
där får de vara denna vår
släpper taget för en stund
vill vill vill
accepterar inte det lilla
tålamodspåsen tömmes




Övriga genrer av jardan
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan