Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ju dig!

Jag behöver ingen vår,
ingen eld
för att tala om att
det är dags att öppna
ögonen
och leva
inser jag, när jag
kryper på alla
fyra för att hitta
din tutte som du
tappat

Jag har ju dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-30 17:38



Bookmark and Share


  -October-
Ååh, vad fint! Jag vill också ha ett barn :)
2009-05-07

  Sturesdotter
Ja....i barn ser man livet
2009-04-30

  Junitvillingen
Åhhhh...vilken ljuvlig kärleksförklaring till ditt barn:-)))
2009-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Själv hatar jag valborgsmässoaftonen. En vidrig tradition.
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP