Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla glädje.

Glansiga fuktdroppar
bär väg
nedför stammen
till rotens mitt
där livet börjar.

Jag smakar droppar
av söta små
livsunder i
solen

Denna vårdagens början
saven stiger och
himmel drar grönska
ur knoppar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-01 17:13



Bookmark and Share


  AnnKrstd
levande och ödmjukt

den här stilla glädjen känns hela vägen
2009-05-02

  Sturesdotter
Ömsint betraktat
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP