Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står med ryggen emot.

Jag har aldrig tigit

förrän nu.

Orden samlas till
sjöar och hav
och kommer ur mej
som små små

andetag
ett
och
ett

Torra raspande och
lidelsen
stannar utom
räckhåll.

Så ser jag ut över
kvällen och de
dunkla sanningarna
jag gömt mig i.

Värre kan det inte bli,

Kan det?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-01 21:28



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
jag vaknar upp och befinner mig mitt i texten.
2009-05-02

  Sturesdotter
Det värsta är den dagen du inte ens skriver om det...
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP