Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen.

Han står stilla
ingen rörelse förutom
vinden som sakta
drillar hår av år.

Följsamt smeker vågorna
fören och låter
snäckskalen utan
mankemang vara
kvar.

Bruna knotiga fingrar
som med lätt
hand styr
livödet emot
en evig horisont.

Han har lovat att
ta mig med den dagen.

Jag ska få stå bredvid
hans sida och jag
ska aldrig mera

längta tillbaka.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-02 11:46



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Rorkarlen....vackra rader, finner ro
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP