Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vad är det?


Svar till "truga bulle"

Det är när man druckigt all ricinolja som finns
sprungit minst ett maratonlopp och alla
gardiner är nystrukna och upphängda.
Det är att prova färdknäppen minst tre gånger
och sedan halvt förlamad massera magen i duschen och
svära en 5 minuter lång ed för att slutligen

ta fram kanelbullen med sockersmulor på och
desperat locka
"komsi komsi komsi"




Fri vers av Yrre VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-02 11:54



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Söt!
2009-05-02

  durr
hihihi
2009-05-02

    resilient
*skrattar gott*
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP