Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon vänder vindar.

Runt om
hålen
han bevarade djupt
växte sig frågor
och vinden for med
osanningar.

Förtvivlad sökte sig
stumma
känslohav

Dit där kärleken
läses som
bäst.

Och han hävde vindens förbud
och låste upp
rummen som tärde
och i ljuset
av falnande dag

sa han

Jag, Jag, Jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-02 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP