Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Jojk.

Att utan värdslig mening
sjunga om stort och
själage
tingen
och orden.

Hörde du när jag sjöng, kände du
smekningen som for över
världshaven hörde du

(jag lät trummorna dåna och elden dansa men det vet ju du?)


Min Jojk.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-02 17:46



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Åh...flera trummor, härligt!
2009-05-02

    © Birgitta Wäppling VIP
Stark är känslan i denna, som en ordens jojk.
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP