Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I paradiset med dig.

Och jag satte dig i gungan
i jackan som
alla dina syskon
burit
före dig och
vi gungade och
du
sträckte armen emot
himlen och
sa dä, dä.

Måskiran lyste så gyllene emot
det ljusblå
himlavalvet och
hjärtat i kroppen
sprang fyrfotahopp

och jag

Jag var i paradiset med dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-02 18:48



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Härlig känsla i de orden
2009-05-03

  Sturesdotter
Barn och vuxenglädje när den delas till ett ljuvligt samförstånd!
2009-05-02

  Lilla My* VIP
Underbar dikt som gör mig alldeles varm!

"Måskiran lyste så gyllene emot
det ljusblå
himlavalvet och
hjärtat i kroppen
sprang fyrfotahopp

och jag

Jag var i paradiset med dig."
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP