Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något omtapetserad...<br> <br>


jo tack, jag mår ganska bra

 

jag ser mig omkring
på det något oborstade golvet
där ligger plagiat och dräller
bilder av mig själv som inte stämmer

en liten rosa barnsocka
som påminner om att jag
är uppfödd på bröstmjölksersättning
och inte knöt an så bra

och där borta i ett spindelvävshörn
ligger en sexpack och vibrerar
urdrucken norrland
allt för att påminna om
de situps jag aldrig orkar göra

så sitter jag i soffan och funderar
på livet i stort och smått
som bitterhet och formalin
i glasburkar på naturhistoriska museet




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 15:56



Bookmark and Share


    resilient
Fan vad snyggt!
2009-05-03

  Lili Samuelsson VIP
tack gäspan jag provar att stryka dem
2009-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Männen är roten till allt ont.
Varför finns vi överhuvudtaget?
2009-05-03

    resilient
...och kanske en annan titel? Du hittar säkert en i texten.
2009-05-03

    resilient
"en liten rosa barnsocka
som påminner om att jag
är uppfödd på bröstmjölksersättning
och inte knöt an så bra"


Så jäkla bra. Det som slår mig är att du kan ta bort sista raden i varje strof. Om du vill.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP