Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesblick

Jag vilar hos dig i ett famntag
Där timmen är lång som en ögonblick
I våra nyvana kärleksdofter
med din mjuka hud tätt mot min

Vi byter ord om allt och om inget
och ögonen känner din andedräkt
Det är ännu bara eftermiddag
i livets allra första månad




Fri vers av Cinemiracle
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-09-19 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh vilken fin och varm och öm dikt, väldigt bra!
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle