Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min vän


sötningsmedel

dina tårar
är visserligen salta
men 
varför förändra
när allt naturligt
är sött nog

du ler
det räcker för mig




Fri vers av ia VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2009-05-05 11:32



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Skön dikt att vila i.

känslan berör.

applåder och grattis till stjärnan under

socker/sötningmedel temat:-)
2009-06-27

  Peter Jr Eriksson
GRYMT SOM VANLIGT ! LÄS GÄRNA MIN SENASTE:d
2009-05-07

    ej medlem längre
otrolig! jättefin, det behövs inte många rader för att beröra
2009-05-07

  Peter Jr Eriksson
Grymt !
2009-05-05

    ej medlem längre
Välfunnen kort,kärnfull och glädjande hyllning till en vän!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP