Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti

Han lämnar nakenhet
vid min dörr
och
det är så svårt
att klä sig
liv

De gånger
jag måste möta det.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-05 15:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
Men övning ger färdighet, fin text.
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP