Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 Gråten är endlös som havet mitt barn....


Det endløsa hav av gråt

Hur många tårar ska jag gråta i det endlösa hav?

Hur många nätter ska min längtan ge rastlös vila?

Hur stor ska smärtan mätas före den tar slut

Och mitt moders hjärta äntligen får möta sitt barn....




Fri vers av zinna
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 00:29



Bookmark and Share


  kärleks ängel
viss sorg kan vara för evigt! men man kan tömmas på tårar !!
vacker och be rörande!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna