Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har sex barn. 2 på drift med livet i utförsbacke.


Alla dem och jag.

Han är bortsprungen, är
vilsen som en liten hundvalp.
Brutna brinnande löften
inte en gång till inte
samma sak igen
inte nu inte..


Samtidigt, Samtidigt
rinner hjärtat över
av stolthet och glädje
när hon tar sin student och
klänningen vi hittar är billig
och behöver nästan inte sys om.
Alls.

Och medans hon klär om i
hytten så kollar jag sms på
telefonen, om. Och då
ringer den stora att
en vän inte finns mera och
hon är så ensam där.
På psyket.

Och den minsta river nästan
ner hyllan med alla glasen
på och den med prydnadssaker
för världen är ny och
oupptäckt.

Och jag.

Alla dem och jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-07 17:10



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Åh, så du mitt i allt; vilken OERHÖRT stark kvinna du är!!! Lyckliga barn att ha dig som roder i mitten!
2009-05-07

  durr
ojoj o jag ha bara en
2009-05-07

  Carola Zettergren
Aj...saknar ord..mycket starkt och berörande skaldat av dig!
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP