Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lillbro`vaknade halvfem i dag...


Tja..eller nåt

Nybrytna
morgonkvist
vad kan födas
ur min dröm
ur
Arlas morgonpaket
flyter mjölk i ström
Bittida vandrar
jag i fågelsång
Härsom alla orden
började en gång.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-08 06:08



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Går bredvid dig och andas in, andas ut...vi börjar en ny dag; med barn som också ska sakta bredvid oss; andas in, andas ut.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP