Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan ju stöta sig (Och mina tår är blåa)

Och jag skulle vilja säga att jag letat
Överallt.
Jag skulle säga att det alls inte finns
en enda stans som du varit på och som jag
inte beträtt med mina fötter.
Inte en enda en på nätet som jag inte besökt och inte en enda kompis på
apa som jag inte frågat.
Inte någon tanke som jag inte
vänt ut och in och
ingen natt som jag letat igenom som
ljusan dag.

Ingenstans som jag inte varit och
inte en enda klabb som jag i
vanmakt kluvit med yxan.

Inga svar från dig och Världen är tyst.
Man kan ju stöta sig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-08 22:17



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Förneka aldrig jagets kamp att finna det som
finnas skall, allt gott til dig.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP