Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rikedom

rikedomen fanns i hennes svarta bokhylla
den fanns också i tiden
tid att hinna läsa
magin i andras upplevda tankar äventyr och romanser
bokmal
var det därifrån han kom
den envisa flygburna varelsen som gäckat mej
var vi fler som såg det värdefulla




Övriga genrer av jardan
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan