Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan så tårar skymmer

Jag fingrar på
emblemet som
är obrutet men du

bröt alla löften och du bröt världen itu

Nu letar jag bland
glömda saker och
lapparna du skrev

Men inget finns bevarat så är bilden skev

Grävande och letande
och böner till gudarna
svävar i luft

Men du är fortfarande borta.

Och jag är en letande
mamma
faan basse
siid
var är du?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-09 23:03



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Mardröm!!!! det här är hjärtslitande mardröm, det hjälper så lite med ord, men om de kunde omfamna dig så skulle de göra det..
2009-05-10

  Gisela Nordell
det är svårt mycket svårt
håll modet uppe
många tänker på dig!
2009-05-09

  Sturesdotter
*en tår faller*
när man väntar, när man inte kan andas
inte kan leva, inte orkar
när man läser allt man hittar
när oron riskerar att göra en tokig

vad kan jag som skrivarvän göra mer än säga
"vila dig lite min vän, jag vill gärna torka dina tårar och sjunga dig till sömns och glömska för en liten stund"
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP