Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småpengar och tusenlappar

Som tioöringar
när det begavs sig och man
kunde köpa
två kolor för det

Hur mycket skulle jag inte kunna
köpa dig om det var då men
då fanns du inte,
finns du nu?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-09 23:58



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ord av oro: fångade i en mycket tydlig bild
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP