Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanakt

Bida du skadeskjutne
Nästan allt hagel gick rätt igenom

Än värker såren och bultar
men helandet har börjat

Din kraft kommer åter
Men den blir aldrig som förr

Din skada gör dig vis
Precis som i ordspråket

Egenskaper föds i dig
medan andra dör ifrån

Däri ligger din nya kraft
Kanske en insiktsfullhet

Aldrig mer skall du skynda
och du har lärt dig om livet

Och att lägga din flygtid
på dem som betyder något

Så bida du ännu och vila
Din tid kommer åter




Fri vers av Cinemiracle
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-09-20 21:06



Bookmark and Share


  Rublev
Lyser frostklart och eldvasst genom febermörkret!
Träffar min feghet och dåsighet rakt i veka livet!
Kärvt och vackert diktat! Tycker mycket om! :)

”Bida du skadeskjutne
Nästan allt hagel gick rätt igenom”

”Din kraft kommer åter
Men den blir aldrig som förr”

”Aldrig mer skall du skynda
och du har lärt dig om livet”
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle