Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sliter så sliten...

Vilse så vilsen

bakom krossad mur

smärta så djup

sliter i själen

sliter så sliten

 

-Vart är jag, skriker själen till himmelen

-vad var vi, ropar dom endlösa tårarna

och kroppen drömmer om den endlösa sömn

utan vaknad

 

Tankar i natten

tysta skrik ekar i stillhetens hörn

smärtsamm uppvaknad

till möte av ennu en tung dag

utan mening av smärta...




Fri vers av zinna
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-11 01:17



Bookmark and Share


  kärleks ängel
djup smärtsamt!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna