Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dig och på mig och på oss


Ibland när man går och vandrar
så där alldeles för sig själv
med tankar på allt och på inget
likt fjärilar flyger omkring

Ibland när man går och vankar
viftandes runt med sin håv
när känslorna känns svämma över
förvirringen vattenpöl spår

Ibland när man går i tankar
och livet känns virvla omkring
låt blåsten ditt hår rufsa runt för ett tag
lite trassel, det hör livet till




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 748 gånger
Publicerad 2005-09-21 13:52



Bookmark and Share


  Linda A
Slutet är genialiskt och lättsamt, men jag saknar det där kraftfulla i resten av dikten. Det kanske är meningen att det ska kännas som vindar som sveper förbi. Jag får dne känslan av texten. Jag kan inte sätta fingret på dig, men jag saknar det där som fastnar. Det finns för lite intensitet i språket för min smak.
2005-10-11

  madinsane
lite trassel, det hör livet till..
tänk om man kom ihåg det varje gång det blåser kallt. jag spar denna, som en påminnelse!
2005-09-21

  swimsus@gmail.com
Så sött! Det får mig att tänka på Djungelbokens soundtrack..Härlig uppmaning!
"Viftandes runt med sin hov(??)"
Slutet gott...
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP