Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina osammanhängande ord om kärlek


Dina osammanhängande ord om kärlek

och raka svar om hat


Ge mig dina rakblad till händer

Och jag ska smeka hela mig

Ditt samvete ska så få vila

Då jag förblött på dig





Dina osammanhängande ord om kärlek

Och raka svar om hat

Du nämnde aldrig vinet

Och mig

Ett torrt oblat


Jag hör din röst

Om dag om natt

Jag ser vårt liv

Varje morgon


Dina gulnade fingrar runt en cigarett



Lämna mig snälla ifred...










Fri vers av Jazz-75
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-14 10:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner smärtan i den här texten. Övergivenheten. Ensamheten. Sveket. Att bara vara ett torrt oblat i en värld fylld av vin. Hela texten känns ö.h.t. som en bön om nåd och som en längtan efter något som skulle kunna vara Annorlunda.
2009-05-14

  glittervakuum
"Ge mig dina rakblad till händer

Och jag ska smeka hela mig"

Starkt
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75