Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan skala mig av

Och då det blåser riktigt hårt

Är jag kylan i ryggen

På sommaren då sol står högt

Är jag flugorna och myggen


Tapeten hemma på din vägg

Bär mitt utvalda mönster

Jag är fläckar på din vägg

Utsikten från ditt fönster


Och då du är lycklig så finns jag ej till

Men då du är ledsen så står tiden still



Och på dina läppar

En njutning så stark

På skogars träd

Är jag all bark



Du kan skala mig av

Varje träd utan färg

Klättra upp på var klippa

Upp på ditt berg



Du ska se att var våg

Bär mig till dig

Varje sten på din strand

Dit komna av mig




Fri vers av Jazz-75
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-14 11:11



Bookmark and Share


  blaite
Spännande skum..Blaite
2009-05-15

  peter markurth
intressant
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75