Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det långa loppet

När man springer
framför
avigsidan av livet

och

ständigt tittat bakåt



alla fel
som man gjort

Förlorar man
lite

orginalitet
och det

egna

jaget

i det långa loppet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-14 18:16



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Ja ibland får man stanna upp och se över det man har och fokusera på det som är det viktiga.
2009-05-14

  Sturesdotter
Bra text som manar till att ta det lugnare.
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP