Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att stanna upp och se med båda ögonen...


En sengångares lugn...

En sengångares lugn

får sig en vilostund.

 

I trädets högsta topp

för att se när dess krona slår knopp

 

Allt har sin gilla gång

skynda är ett ord som gör sengångaren vrång.

 

Men med gott mod och kraft

han njuter av livets saft.

 

Hans vän är en iller

som ingen tid spiller

 

han ständigt är på språng

hinner knappt höra på fåglarnas sång

 

men det är det som så fantastisk är

det spelar ingen roll vem man är när

 

hur olika man än må vara

det är ingen fara

 

för vänskap det håller i alla väder

även om man har olika fäder.

 




Fri vers av ia VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-09-21 17:14



Bookmark and Share


  ~mE~
Se du kan ju också! =D
dock hade jag formulerat om det 7:e styckets andra mening, så att inte "är" och "när" kommer efter vartannat.. blev lite mycket på en gång och flytet fick ett litet "stop" i det. Jag hade nog skrivet typ "Vem man är spelar ingen roll när". Fast det är ju min åsikt ;)
2005-11-01

    ej medlem längre
Rolig och varm!Exellente! Jag anar din skaparkraft...
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP