Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till kärleken....


Majdagar



Maskrosdun och rönnbärsblom
ger markerna färg och doft

björkens frödamm
täcker solnedgångarna
i ett diffust dis


tillsammans med lärkornas
jublande kvitter
söker vi ljuset

störs inte längre av
vinterns kalla famntag
sinnena mjuknar

rönnblommans pupiller
den innersta närvarons
längtan
efter mognad och uppfyllelse

skört och sårbart
är alltings början

men vårmelodierna
nynnar mjukt

jag känner våra sinnen
intuitivt.


© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-14 23:27



Bookmark and Share


  Vind
Snart dags för det sköna förunderliga, du skriver så fint om, här uppe i norr också. Bästa tiden...
2009-05-17

  aol
underbart vacker poesi som berör mitt sinne gör mig glad
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D