Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lever i celibat i väntan på att aldrig någonsin bli gravid igen


När jag kom tillbaka var allting som vanligt igen.

Jag såg att du

rörde med blicken
mina händer
och jag

kände

som äpplet i munnen

den förbjudna
smaken.

Och sinnet,
gud förbjude
öppnade sig som en
blomma och då

Precis då

vaknade
livet och skrek
och jag sprang
med elden
i min kropp och
gjorde välling

medans

du andades och

när jag kom
tillbaka var allt

som vanligt

igen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 21:45



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Utlämnande och mycket väl skildrat!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP