Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son är inte här hos mig.


Du är orden aldrig sagda.

Du är

Mina fingeravtryck

emot din saknade panna

Du är

helvetet här
hos
mig

Du är

orden

aldrig sagda
och du är

vardagsmeningen
hos mig

Du är frågorna aldrig

frågade

du är evigt

älskad
av mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-15 22:35



Bookmark and Share


  Sturesdotter
en hyllning - så älskad person
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP