Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broderier är inte alltid vackert.

Trär tråden i ögat så
varsamt

så försiktigt

Sa han

därhelst

han sydde

för att laga de
revor han så

gärna ryckte
och hon

lärde sig att se

ögat fick liv och hon

lärde sig att sy

för egen del.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 22:40



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Att lära sig sy, träningen....kommer med livet ibland.
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP