Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han drev vaxljusen i sken

Han drev vaxljusen
i sken och

du lät dem slockna

Han lade ivern på bordet

och du dukade av och
torkade noga bort

allt sunt förnuft

Innan du kastade
veden på elden
och ni brann

- jag såg det

Tillsammans.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP