Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För när de får fatt i dig kommer du inte hem.


Och jag ska vaka alla nätter

Jag kanske skulle tala om att

Luften gör ont att andas

att gråten väntar som överhängande regn och
att jag

Hoppas att du minns alla ord och

jag hoppas att du finns och
jag önskar att du kom i håg
och kanske du minns

Men jag motar bort och tänker

annat och jag
kanske

tänker att du inte finns till och

gudar GUDAR

Jag vissnar ner

och bort.

Faller längst tvivlen och jag

varar i såren

Du Kommer Aldrig Hem Igen.

Det har jag sett till och du ska fångas och föras
så långt bort och jag
ska
vaka

alla nätter.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 22:54



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Smärtar in i varje bokstav!
2009-05-16

  Elaine.S VIP
De här orden träffar rakt i maggropen och det blir svårt att andas på riktigt!! Känner igen känslan, det du beskriver är ett oerhört lidande!!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP