Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De, åtminstone doftar sommar.

De är förblindade och
saknar orden för

och är fångade av sitt ego

de verkliga och kanske

kanske de känner att de stör

Och jag hoppas att de ringer men
telefonen är tyst och jag

öppnar rosenstänk i
mina sår
de,
Åtminstone doftar
sommar

och famntag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 23:11



Bookmark and Share


  Sturesdotter
ord - räcker inte
kram!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP