Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men för mig Sebastian är du livet gömt.

Jag kanske borde

skriva om kärlek förlorad
och jag kanske
borde skriva
om död och
ängar förförande gröna

och livet utan bröd

jag kanske ska skriva gripande om kärlekskval
om han som var nåns som
inte blev min

jag kanske ska skriva om hjältar
och
tårarna på din kind..

Men jag är en självisk faen och
jag skriver bara om mig
om mitt och det som saknas
men mest, nu, om dig.


och kommentarerna saknas på sidan

för det är sorgesamt nog

att förhållandet mellan mig och min son

bara dog.

Och jag ska läsa om kärlek om
vuxen resande kamp
och jag bara önskar
att för mig var det likadant

att

kärleken var ett kapitel
något man lämnade och sedan var det glömt
men för mig Sebastian

är du livet gömt




Fri vers av Yrre VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-15 23:23



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Mycket vackert
2009-05-16

  Sturesdotter
En son som inte ser denna kärlek, så ont det gör - i honom också en dag när han inser..
du berör...hela hela tiden
2009-05-16

  Elaine.S VIP
Känner så mycket att orden hopar sig i bröstet!!
2009-05-16

  RutigKjol
aj. du berör mig långt in i hjärtat.
att låta orden flöda med tårarna är en styrka!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP