Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hörde Morkullan sträcka Christoffer

Hon flög rakt över våra
drömmar och det vi
fantiserade om.

Och Kronhjorten brakade i skogen
och vi lyssnade
med andan i halsen och
vi var du och jag

Med elden som brann strax bakom älgtornet

Du och jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-16 22:37



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Att dela sådana upplevelser med någon kan göra dem oändligt mycket rikare. Du får mig att börja leta i minnets gömmor.
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP