Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just entertain me

vill se skönheten i dina ögon
gröna blad bli grönare
blommornas prakt
underfundiga skämt
nyheter från livets hörn

ger mej ut på jakt efter möten
upplever drömskt tillväron
ger för att få
korgen blir full
kryper ned under täcket
njuter min skörd





Övriga genrer av jardan
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 10:19



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker poesi som förmedlar mej känslor av samvaro och möten
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan