Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av artikel i tidskriften Leva




Dagens aforism


Tanken måste först mutera
för att kunna väl kreera...





Övriga genrer (Aforism) av Caprice! VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-18 19:35



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
hurdå ? : )
2009-05-18

  Måna N. Berger
Och det har den tydligen gjort! :)
2009-05-18

  Carola Zettergren
:)Den var bra!!!!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP