Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självömkansvisan får ett slut

kvällarna flyter ihop
blir till ett
undertiden tränger sig vårsolen in mellan persiennerna

pockar på uppmärksamhet
lockar
ropar kom ut

aldrig känns frånvaron av tvåsamhet som störst
inte ens storhelgerna är värre
möjligtvis midsommar
symbolen för fruktsamhet

kärlek
närhet
gemenskap

självömkan har fångat mig i sina klor
på något sätt självvalt
då jag drar mig undan gemenskapen
väntar

bjuden på grillkväll
parmiddag med sällskapsspel och vin
känslan av ensamhet ökar

men känslan finns inuti
känslor kan man stå över
ersätta det med annat
som tomhet

åtminstone för en stund
innan man lyfter sig i kragen
aktiverar sig med sånt som fyller en med inspiration

för man kan rikta in tankarna
välja att se det goda
om man vill






börjar bli less på gnället nu

snart ska jag packa






Övriga genrer av Trädflickan
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-19 09:35



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Man FÅR gnälla ibland och man behöver det. Då kan man njuta ännu mer av glädjen sen =)
2009-05-19

  En strimma av guld
En mycket bra dikt där du inser att ansvaret finns hos Dig och att du har styrkan att både inse och erkänna detta istället för att vara kvar i den andra "tycka synd om" känslan. Det vinner du på.

Applåder i massor.
2009-05-19

  Vildand VIP
Hmm !! härligt flyt ... å vilket slut !! Får jag hänga med ... ;) :)
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan