Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22 september 1920




morfarsbrevet

 

Kära Morfar

I dag är det din 85-årsdag

Om jag tänder ett ljus och bjuder på kaffe och tårta

Vill du då sitta här med mig och de barnbarnsbarn

som du aldrig hann lära känna i det kroppsliga livet

 

Vi saknar dig så otroligt men numera

kan jag tänka på dig utan sorg

och känna glädje över det som du gav

Oändlig kärlek och många skratt

Jag gråter fortfarande i bland

men det är mest för att jag saknar dina kramar

Fast om jag blundar och sitter tyst

så kan jag känna hur du håller om mig

och i bland tycker jag mig höra din röst

Det är då jag känner all din kärlek

och vet att efter döden är allting inte slut




Fri vers av Fialotten
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-09-22 10:40



Bookmark and Share


  Kattsvett
den är så vacker jag saknar ochså gammelmorfar han var så snäll
2005-09-23

  Håkan Eklund
hej! den här var jättevacker dikt.
skriven dirket till din morfar, och
det är fint av dej att låta oss komma in
o läsa den. den känns väldigt personligt
riktad, och det är nog därför en tillstymeplse av tår
oxå kommer i mitt öga. bra gjort.
2005-09-22

  Göran Byrén
Hugans så känslig jag blev ... en liten tår tillockmed .... SAKNAR åxå min morfar så där inne i hjärtat mycket....
Bra flyt (som vanligt!!!!!) man är trygg i dina små/stora alster när man tar en tur i din ordvärld!!!
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten